Uverejnené Vložiť komentár

Tropical Luxe

Spojenie Prírodnej Krásy a Luxusného Štýlu

Výraz „Tropical Luxe“ je kombináciou dvoch slov, ktoré spolu vytvárajú koncept luxusného tropického štýlu. Ten zvyčajne zahŕňa prvky tropického prostredia, ako sú prírodné materiály, svieže zelené rastliny a teplé farby, kombinované s luxusnými prvkami, napr. elegantným nábytkom, prvotriednymi povrchovými úpravami a dizajnové detaily. Cieľom je vytvoriť priestor či atmosféru, ktoré pôsobia nenútene, ale zároveň sofistikovane.

V Zlíne – meste, kde sa stretáva duch Baťovej éry s krásou funkcionalistickej architektúry, sa konalo fotenie svadobného editoriálu, ktorý priniesol dokonalú kombináciu prírodnej krásy a luxusu. 

Elegantná lokalita

Cafe204, známa svojím moderným a štýlovým interiérom, predstavuje ideálnu lokalitu pre tento jedinečný svadobný editoriál. Podnik láka návštevníkov pohodovou atmosférou a moderným dizajnom, čo z neho robí dokonalé miesto pre výnimočné udalosti.

Dizajn a Atmosféra

Celé fotenie bolo ladené do zelene, ktorá priestoru dodala sviežosť a exotický charakter. Zlaté detaily na torte a sladkostiach pridali pocit luxusu. Zároveň neónové nápisy v kaviarni vytvárali magickú atmosféru. Tieto svetelné prvky prinášali zaujímavé vizuálne efekty a navyše obohatili celkový dojem o dynamiku a energiu.

Svadobné Tlačoviny

Svadobné tlačoviny boli vytvorené s dôrazom na detail a eleganciu, ladené v čiernej a zelenej farbe, zdobené jemnými zlatými prvkami. Okrem toho, prírodné motívy a vkusná typografia dodali oznámeniam sofistikovaný nádych, a tým dokonale ladili s celkovým dizajnom svadby.

Aj na jedle záleží

Svadobné menu, nápoje a prekrásna torta s mramorovým efektom a jemnými zlatými akcentmi krásne ladili s celkovým konceptom. Sladkosti nádherne vynikali na drevených podnosoch, čím dodali stolu rustikálny a elegantný vzhľad. Celková kombinácia prírodných prvkov a luxusu vytvorila nezabudnuteľnú atmosféru pre tento jedinečný editoriál.

Pôvabná nevesta

Nevesta mala na sebe pôvabné svadobné šaty zo Svadobného salónu Pilar, ktoré zvýrazňovali jej prirodzenú krásu moderným strihom a klasickou eleganciou. Jemné detaily a kvalitné materiály vytvárali nezabudnuteľný dojem.

Výrazným prvkom starostlivo upravených vĺn bola ručne robená luxusná ozdoba do vlasov z ateliéru Zuzana Barčáková s motívom listov monstery, ktorá celkovému vzhľadu dodala unikátny šarm.

Minimalistické retiazkové náušnice s perlami už boli len pomyselnou čerešničkou na torte.

Štýlový ženích

Ženích bol oblečený v elegantnom obleku od značky Moliere Store. Tento oblek, s jeho precíznym strihom a vysokou kvalitou materiálov, dokonale sedel a zdôrazňoval štýl a vkus ženícha.

Nezabudnuteľný Svadobný Deň v Štýle Tropical Luxe

Tento svadobný editoriál je dôkazom toho, že správna kombinácia prírodných prvkov, luxusných detailov a moderných prvkov môže vytvoriť nezabudnuteľný a očarujúci výsledok. Preto, ak túžite po jedinečnom svadobnom zážitku, inšpirujte sa týmto konceptom a preskúmajte, ako tieto prvky dokážu vytvoriť magickú atmosféru pre váš veľký deň.

A čo vy, viete si predstaviť svoj veľký deň v štýle „tropical luxe“? Podeľte sa s nami o vaše nápady a vysnívané svadobné kombinácie v komentároch! Budeme sa tešiť na vaše inšpirácie! ♥

Dodávatelia, ktorí sa na tejto inšpirácii podieľali:

Koncept, výzdoba, kvety: Svatebni ateliér Svatebnění
Foto: Patrik Pšeja
Kamera: Ondřej Němec
Miesto: Cafe204
Šaty: Svatební salon PILAR
Oblek: Moliere Store
Vizáž: Míša Švancerová
Prstene: Šperky JANN
Ozdoba do vlasov a náušnice: Zuzana Barčáková, www.svadobnesperky.sk
Oznámenia: Od Ester
Sweet: Hanka Švarcová
Neon: Neon na svatbu

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *